Διατροφή μετά τον Covid 19

Ο νέος κορωνοϊός covid 19 επηρεάζει πια πολλές πτυχές της καθημερινότητάς μας και η διατροφή μας δεν θα μπορούσε να βγει αλώβητη από αυτήν τη νέα κατάσταση. Ο αναγκαίος εγκλεισμός στο σπίτι, η έλλειψη δραστηριότητας αλλά και η επιβαρυμένη ψυχολογία έχει οδηγήσει πολλούς σε ακατάλληλες διατροφικές επιλογές που έχουν ήδη επηρεάσει το σωματικό τους βάρος. Είναι λοιπόν σημαντικό να οργανώσουμε μια υγιεινή διατροφική ρουτίνα ώστε να βγούμε από αυτήν τη δύσκολη συγκυρία χωρίς προβλήματα βάρους και αυτό μπορεί να μας το προσφέρει η μέθοδος Eurodiet.


H μέθοδος Eurodiet προσφέρει μια εγγυημένη λύση για τη συνολική διαχείριση του υπερβάλλοντος βάρους και της παχυσαρκίας και επιτρέπει το συνολικό επαναπρογραμματισμό της διατροφής, υπό την επίβλεψη της ιατρού. Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα 4 φάσεων θα σας επιτρέψει να πετύχετε μεθοδικά, μια πραγματικά ισορροπημένη διατροφή, υπό ιατρική επίβλεψη με συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση.

Αξίζει να ειπωθεί πώς η μέθοδος Eurodiet είναι σχεδιασμένη ώστε να δημιουργεί μέσω φυσικών μηχανισμών ένα υψηλό αίσθημα κορεσμού και πλήρους εξάλειψης της πείνας ενώ σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη μυϊκή σας μάζα και να μειώσετε το λίπος.

Δείτε ΕΔΩ

Προγραμματίστε άμεσα μια προληπτική εξέταση

Επικοινωνήστε μαζί μας

rantevou

Η γαστρεντερολόγος Μαρία Σκλάβαινα σας περιμένει στα δύο ιατρεία της, σε Αθήνα και Δραπετσώνα. Σκοπός μας είναι να σας υποδεχτούμε σ’ ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον που θα κάνει άνετη και ξεκούραστη την αναμονή αλλά και την εξέτασή σας. Ο ασθενής παραμένει πάντα στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας και πρωταρχικό μέλημα είναι πάντα η αποτελεσματική θεραπεία κάθε προβλήματος.

Αναλήψεως 38, Δραπετσώνα, Πειραιάς
Τηλ.: 210-4616033

Καρύστου 3 Αμπελόκηποι
Τηλ.: 216 8002951