Επαναλειτουργία Ιατρείου με κανόνες ασφαλείας

Φίλοι ασθενείς μας

Από την έναρξη των μέτρων αποφυγής άσκοπων μετακινήσεων ,το ιατρείο μας συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια, παρέμεινε ανοικτό μόνον για την εξυπηρέτηση των έκτακτων περιστατικών.

Όλοι οι ασθενείς μας έμειναν σπίτι -αλλά σε καμία περίπτωση δεν έμειναν μόνοι .

Τώρα που οι θυσίες μας έδωσαν καρπούς, είμαστε σε θέση να αναγγείλουμε την πλήρη επαναλειτουργία του ιατρείου μας μετά την άρση των πρώτων περιοριστικών μέτρων .

Η παραμονή του κορονοϊού στη ζωή μας μας αναγκάζει να συμμορφωθούμε στη νέα επιταγή της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Για τον λόγο αυτό νιώθουμε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε για κάποιες τροποποιήσεις που θα κάνουμε στην λειτουργία του ιατρείου μας και αφορά κυρίως στην υιοθέτηση των εξής πρακτικών :

- Αξιολόγηση του ασθενούς με λήψη ιατρικού ιστορικού κατά την τηλεφωνική επικοινωνία μας (triage). Θερμομέτρηση ασθενούς κατά την άφιξη του . πρΣτόχος είναι η ανίχνευση πιθανού περιπατητικού νοσούντα. Το ίδιο μέτρο ( θερμομέτρηση και ανίχνευση συμπτωμάτων) εφαρμόζεται στους ιατρούς και το βοηθητικό προσωπικό του ιατρείου μας σε καθημερινή βάση.

-Υποχρεωτική χρήση αντισηπτικού χεριών κατά την είσοδο στο ιατρείο και υποχρεωτική χρήση μάσκας και γαντιών.

-Τακτική απολύμανση του χώρου με ειδικά προϊόντα.

-Τροποποίηση της χρονικής διαρκείας των ραντεβού ώστε να αποφεύγεται η ταυτόχρονη παρουσία παραπάνω του ενός ασθενούς ανά 10 τετραγωνικά του χώρου αναμονής.

-Για τον ίδιο λόγο επιτρέπουμε την παρουσία ενός συνοδού μόνο σε ανήλικους ή άτομα που χρήζουν υποβοήθησης .

-Χρήση μέσων ατομικής προστασίας του προσωπικού σύμφωνα με το πρωτόκολλο αυξημένης επαγρύπνησης.

- Εξακολουθούμε να εφαρμόζουμε τα πρωτόκολλα που διασφαλίζουν την ασφάλεια των ασθενών και της πρόληψης της διασποράς λοιμώξεων όπως και πριν .

Τα μέτρα θα επαναξιολογούνται και θα τροποποιούνται σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα που θα προκύπτουν και τις αυξομειώσεις των επιδημιολογικών δεικτών.

Προγραμματίστε άμεσα μια προληπτική εξέταση

Επικοινωνήστε μαζί μας

rantevou

Η γαστρεντερολόγος Μαρία Σκλάβαινα σας περιμένει στα δύο ιατρεία της, σε Αθήνα και Δραπετσώνα. Σκοπός μας είναι να σας υποδεχτούμε σ’ ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον που θα κάνει άνετη και ξεκούραστη την αναμονή αλλά και την εξέτασή σας. Ο ασθενής παραμένει πάντα στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας και πρωταρχικό μέλημα είναι πάντα η αποτελεσματική θεραπεία κάθε προβλήματος.

Αναλήψεως 38, Δραπετσώνα, Πειραιάς
Τηλ.: 210-4616033

Καρύστου 3 Αμπελόκηποι
Τηλ.: 216 8002951