Γαστροσκόπηση

Είναι η καλύτερη εξέταση για τη διερεύνηση παθήσεων του οισοφάγου, του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου. Είναι εξέταση ολιγόλεπτη και ασφαλής, με ελάχιστες σπάνιες επιπλοκές. Πραγματοποιείται υπό ενδοφλέβια χορήγηση μέθης από αναισθησιολόγο, με την οποία ο ασθενής κοιμάται και η εξέταση δεν γίνεται αντιληπτή.

Το γαστροσκόπιο είναι ένας μακρύς ελαστικός σωλήνας,  διαμέτρου ολίγων χιλιοστών, που φέρει κάμερα στην άκρη του. Εισέρχεται στο στόμα του ασθενούς ακολουθώντας την πορεία της τροφής. Γίνεται μεταφορά της εικόνας σε ειδική οθόνη υψηλής ευκρίνειας και καταγραφή της. Η εξέταση δίνει τη δυνατότητα ακριβούς διάγνωσης και ταυτόχρονα λήψης βιοψιών για επιβεβαίωση. Επίσης μέσα από το σωλήνα του γαστροσκοπίου, υπάρχει δυνατότητα ενδοσκοπικών επεμβάσεων (πχ. αφαίρεση μορφωμάτων).

Προγραμματίστε άμεσα μια προληπτική εξέταση

Επικοινωνήστε μαζί μας

rantevou

Η γαστρεντερολόγος Μαρία Σκλάβαινα σας περιμένει στα δύο ιατρεία της, σε Αθήνα και Δραπετσώνα. Σκοπός μας είναι να σας υποδεχτούμε σ’ ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον που θα κάνει άνετη και ξεκούραστη την αναμονή αλλά και την εξέτασή σας. Ο ασθενής παραμένει πάντα στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας και πρωταρχικό μέλημα είναι πάντα η αποτελεσματική θεραπεία κάθε προβλήματος.

Αναλήψεως 38, Δραπετσώνα, Πειραιάς
Τηλ.: 210-4616033

Καρύστου 3 Αμπελόκηποι
Τηλ.: 216 8002951