Κολονοσκόπηση

Είναι η καλύτερη εξέταση για τη διερεύνηση παθήσεων του παχέος εντέρου και του τελικού ειλεού (τελευταίο τμήμα του λεπτού εντέρου). Δίνει τη δυνατότητα ακριβούς διάγνωσης και ταυτόχρονα λήψης βιοψιών γαι επιβεβαίωση. Η εξέταση είναι ασφαλής, αλλά σπανιότατα μπορεί να έχει αντιμετωπίσιμες επιπλοκές.

Της εξέτασης προηγείται καθαρισμός του εντέρου με καθαρτικά. Είναι σημαντικός ο σωστός καθαρισμός, γιατί αλλιώς  η εξέταση είναι αναξιόπιστη και ίσως αδύνατη.

Το κολονοσκόπιο είναι ενας μακρύς ελαστικός σωλήνας,  διαμέτρου ολίγων χιλιοστών, που φέρει κάμερα στην άκρη του. Εισέρχεται στον πρωκτό  ακολουθώντας την αντίστροφη πορεία των κοπράνων.  Γίνεται μεταφορά της εικόνας από το εσωτερικό του εντέρου  σε ειδική οθόνη υψηλής ευκρίνειας και καταγραφή της.

Προγραμματίστε άμεσα μια προληπτική εξέταση

Επικοινωνήστε μαζί μας

rantevou

Η γαστρεντερολόγος Μαρία Σκλάβαινα σας περιμένει στα δύο ιατρεία της, σε Αθήνα και Δραπετσώνα. Σκοπός μας είναι να σας υποδεχτούμε σ’ ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον που θα κάνει άνετη και ξεκούραστη την αναμονή αλλά και την εξέτασή σας. Ο ασθενής παραμένει πάντα στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας και πρωταρχικό μέλημα είναι πάντα η αποτελεσματική θεραπεία κάθε προβλήματος.

Αναλήψεως 38, Δραπετσώνα, Πειραιάς
Τηλ.: 210-4616033

Καρύστου 3 Αμπελόκηποι
Τηλ.: 216 8002951