Ευεξία

Ρύθμιση Βάρους µε Ιατρική Υποστήριξη

Ως ενεργό µέλος της επιστημονικής ομάδας της Eurodiet Med και με γνώμονα την ολιστική προσέγγιση στην αντιμετώπιση των χρόνιων νοσημάτων, έχω υποστηρίξει μεγάλο αριθμό ασθενών να αποκτήσουν το ιδανικό τους βάρος και να βελτιώσουν τη συνολική τους υγεία, με τη συμβολή των ιατρικών διατροφικών προγραµµάτων της Eurodiet Med. Μέσω της διατροφικής εκπαίδευσης που παρέχεται κατά τη διάρκεια των διατροφικών αυτών προγραμμάτων μπορεί να γίνει εφικτή η διατήρηση του ιδανικού βάρους εφ'όρου ζωής.

Η Μέθοδος Eurodiet

Η ιατρική µέθοδος διαχείρισης βάρους EURODIET που εφαρμόζεται από κατάλληλα εκπαιδευμένους ιατρούς, βασίζεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα της βιβλιογραφίας και τις πρόσφατες οδηγίες της ADA (American Diabetes Association) σχετικά µε τις δίαιτες µειωµένων υδατανθράκων.Εφαρμόζεται με επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες. Στην Ελλάδα, η μέθοδος εφαρμόζεται αποκλειστικά κάτω από ιατρική παρακολούθηση σε ένα ευρύ φάσμα ασθενών όπως η παχυσαρκία, το λιπώδες ήπαρ, ο διαβήτης, η υπέρταση, η δυσλιπιδαιμία, το μεταβολικό σύνδρομο (και άλλα συνοδά νοσήματα της παχυσαρκίας).

eurodiet01

Οι 4 φάσεις της µεθόδου

Οι 4 φάσεις της µεθόδου δοµούν μια ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση για την αποτελεσματική ρύθμιση  του σωματικού βάρους. Για κάθε φάση της μεθόδου έχει  επιλεχθεί το κατάλληλο είδος δίαιτας με βάση τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει, όταν αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος απώλειας βάρους:

  • Κετογονική διατροφή, πολύ χαµηλή σε υδατάνθρακες (very-low-carbohydrate ketogenic VLCK ) κατά τη διάρκεια των φάσεων 1 και 2.
  • ∆ιατροφή χαµηλών θερµίδων και χαµηλού γλυκαιµικού φορτίου κατά τη διάρκεια των φάσεων 3 & 4.

eurodiet02

Προγραμματίστε άμεσα μια προληπτική εξέταση

Επικοινωνήστε μαζί μας

rantevou

Η γαστρεντερολόγος Μαρία Σκλάβαινα σας περιμένει στα δύο ιατρεία της, σε Αθήνα και Δραπετσώνα. Σκοπός μας είναι να σας υποδεχτούμε σ’ ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον που θα κάνει άνετη και ξεκούραστη την αναμονή αλλά και την εξέτασή σας. Ο ασθενής παραμένει πάντα στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας και πρωταρχικό μέλημα είναι πάντα η αποτελεσματική θεραπεία κάθε προβλήματος.

Αναλήψεως 38, Δραπετσώνα, Πειραιάς
Τηλ.: 210-4616033

Καρύστου 3 Αμπελόκηποι
Τηλ.: 216 8002951